ENTERMYWORLD: Enter my World
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

+5
Nazrin
benjbuddy
farah91
camomile
Lovehalfdead
9 posters

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Nazrin Fri 30 Jan 2009, 1:25 pm

@mrs rafa wrote:naz bz skang ..

makwe dia demam,,

Adeh budak ni.. Razz.. ko kot yang demam hehehehe
Nazrin
Nazrin
VIP Member
VIP Member

Male
Number of posts : 8311
Age : 28
Location : Borneo
Job/hobbies : Tennis, Swimming
Humor : Novak Djokovic and William Sisters
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-30

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by camomile Fri 30 Jan 2009, 2:15 pm

zarrell!!! boleh on YM tak adik cayang!!
camomile
camomile
Hall of Famer / VIP Member
Hall of Famer / VIP Member

Female
Number of posts : 13555
Age : 32
Location : Sahara Desert
Job/hobbies : almost everything under the sun....almost
Humor : Whatever!!
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-09

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by mrs rafa Sat 31 Jan 2009, 3:57 pm

cincin mahal tuuuuuu.. hehehehe.. santek bakal isteri abg zarell.. Wink

jgn sedih2 abg zarell..
dugaan byk lagi la..
okeh ? Wink
mrs rafa
mrs rafa
Freshman Member
Freshman Member

Female
Number of posts : 376
Age : 27
Location : malaysia
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-12-22

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by mrs rafa Sat 31 Jan 2009, 4:07 pm

ei naz ~ work harder ~ lalalalalalala..

ei,bukan ke aritu ko gtau aku makwe ko demam ?
ahakssssssssss...
da sembuh ke ? stick
mrs rafa
mrs rafa
Freshman Member
Freshman Member

Female
Number of posts : 376
Age : 27
Location : malaysia
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-12-22

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Lovehalfdead Sun 01 Feb 2009, 8:26 pm

yeah im back.....
hehehe what to do right now....aiyo start to work...lazy,lazy.....
im wasted my time.
Lovehalfdead
Lovehalfdead
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 2517
Age : 33
Location : shah alam.my.
Job/hobbies : administrator.student.
Humor : right now,i dont think i can laugh.
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-21

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Lovehalfdead Sun 01 Feb 2009, 8:31 pm

-->old avatar..at uitm.
Lovehalfdead
Lovehalfdead
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 2517
Age : 33
Location : shah alam.my.
Job/hobbies : administrator.student.
Humor : right now,i dont think i can laugh.
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-21

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Lovehalfdead Sun 01 Feb 2009, 8:42 pm

aku skunk suka lagu afgan-entah...hehehe best2.....
Lovehalfdead
Lovehalfdead
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 2517
Age : 33
Location : shah alam.my.
Job/hobbies : administrator.student.
Humor : right now,i dont think i can laugh.
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-21

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Lovehalfdead Sun 01 Feb 2009, 8:45 pm

aku sambut valentine sorang2 sini hahahaha...funny....
Lovehalfdead
Lovehalfdead
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 2517
Age : 33
Location : shah alam.my.
Job/hobbies : administrator.student.
Humor : right now,i dont think i can laugh.
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-21

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Lovehalfdead Sun 01 Feb 2009, 8:48 pm

korang nk tgk gmbar x?
tp gmbar lama lah....
mcm nak share je...
anyway cam thanx for ur wish hr tu aku kat dalm kete tgah drive hehehe tgk aik ada msg....pastu,naz,thanx too....n mai,thanx......
Lovehalfdead
Lovehalfdead
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 2517
Age : 33
Location : shah alam.my.
Job/hobbies : administrator.student.
Humor : right now,i dont think i can laugh.
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-03-21

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by mrs rafa Sat 07 Feb 2009, 4:23 pm

share la gmbr tu abg zarell.. aku nk tgk.. hukhuk..
bkn calan2 org dpt tgk pic abg zarell dan isteri.. lalalalalala..
mrs rafa
mrs rafa
Freshman Member
Freshman Member

Female
Number of posts : 376
Age : 27
Location : malaysia
Reputation : 0
Points : 0
Registration date : 2008-12-22

Back to top Go down

kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!) - Page 7 Empty Re: kongsikan mengenai diri anda.(x kira fav ke or benda yg dibenci atau apa2 saja!)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum